Arkiv / Initiativ
Vi tør det, vi gør det!

om initiativtagerne...

Stefan V. Rasmussen:
Er med i Aktiv ung fordi: Jeg gerne vil gøre det sjovt og aktivt at være ung i Skævinge Jeg er selv forældre til 2 unge der dyrker sport i byen. De har begge været glade for de udvidede aktiviteter som Aktiv ung kunne bidrage med. Der er også en stor glæde ved at være sammen med de unge som også er med til at give en nogle udfordringer og gode dage.
Arbejde: Jeg arbejder i Telecom branchen med rådgivning af mobilselskaberne i at opbygge deres netværk, samt vælge teknologier.
Fritid: Jeg træner med hund (schæfer), dyrker Fitness, hjælper til med lidt fodbold træner og dommer til kampene. Og en del med Aktiv ung.
Familie: Jeg er gift med Susanne (som er tov holder på søndags bold) har 2 børnKontakt:svr.private@teliamail.dk
 
Helmer Hartvigsen:
 
Er med i Aktiv ung fordi: Jeg har siden vi flyttede til byen i 1962 været engageret i ISS = Idrætsforeningen Skjold Skævinge - (se gerne denne www.skjoldskaevinge.dk) på mange planer. Jeg kender derfor en masse mennesker i byen - heraf en hel del ildsjæle - og kan forhåbentlig bidrage med forskellige kontakter.  Mine 3 børn er voksne, men 2 børnebørn er rigelig grund til fortsat at medvirke til at skabe rammer for aktiviteter i Skævinge. Det er også en mulighed for at holde mig selv "aktiv ung".
Arbejde: Pensioneret - så jeg har travlt!
Fritid: se ovenfor
Familie:Jeg blev gift med Jette inden vi flyttede til byen og vi bor stadig sammen
 
Morten Porsgaard:
Morten Rudi med fiu i - her på mtb
Er med i Aktiv ung fordi: Der er meget godt i Skævinge, i byen, i foreningslivet, og i menneskerne. Byen har muligheder, foreningslivet er aktivitet og menneskerne har hjertet på det rigtige sted. Aktiv Ung 3320 er muligvis det netværk der skal til for at få den sammenhængskraft der sætter lys på mulighederne, samler kræfterne og får folk til at åbne op for alt det de har at give af. Derfor er jeg med
Arbejde: Lærer, samt MOTUS - undervisning og vejledning - ud fra forskning om sammenhængen mellem kognition og fysisk aktivitet.
Fritid: Dykkerinstruktør, Udspring, Springgymnastik og Parkour, Mountainbike, Klatring m.m.
Familie:Har jeg stadig masser af omkring Skævinge ;)Kontakt:Motus.edu@gmail.com
 
Søren Jensen:
Er med i Aktiv ung fordi: Vi sammen kan skabe, dyrke og udfordre, udvikle den mangfoldighed og de resurser vi har i Skævinge.
Arbejde: 12´eren Fritidsklub & Ungdomsklub 
Fritid: Sol, strand, sport og fart på vand. Derudover virker jeg som Conductive PlayMaker i forskellige netværk.
Familie: Kvinden i mit liv, 2 voksne piger
Kontaktsojen@hillerod.dk
 
Mikael Holm Conner:
Er med i Aktiv ung fordi: Jeg ved 3320 har forudsætningerne for at blive et smørhul hvad angår muligheder for og med unge, og forbi de unge er Danmarks mest oversete ressource - de kan mere end de selv og nogle voksne tror.
Arbejde: Er ansat i SSP Hillerød kommune med opgaver som eks. KRAMfester, tovholder i 3320 proff netværk, opbygning af social og kulturel kapital, etablering af skatespot, ungdomskulturhuset jagtvej 64
Fritid: Klatring (boulder, topreb, føring samt traditionel), mtb (helst off trail), sofaen
Familie: Har én smuk kvinde, en rigtig dreng af en søn og en meget smuk datter med et dejligt smil.
Kontakt: tlf.: 7232 8946, mail: mhoa@hillerod.dk
Aktiv Ung 3320 | 3320 Skævinge  | aktivung3320@gmail.com